A brand called Betzy

A brand called Betzy | Off To Nature

A brand called Betzy är ett nystartat streetwear varumärke från norra delen av Sverige som designar kläder från den svenska naturen. Vi skapar kläder som ska vara slittåliga och hålla länge oavsett i vilka aktiviteter man väljer att använda dem. Vårt brand är en brygga mellan streetwear och friluftsliv.

Vår vision är att leverera produkter över förväntningarna till våra kunder och vill förmedla att man ska konsumera kvalitet över kvantitet. Alla våra produkter i våra kollektioner ska komplettera varandra och vara väldigt lätta att matcha till sin vardagliga outfit, oavsett om man vill sticka ut eller klä sig mer stilrent. Det ska underlätta för kunden att handla av oss.

Tidigare under sommaren 2024 så har vi på Betzy funnits på olika festivaler i norra Sverige som; Brännbollsyran i Umeå, Playa i Sundsvall och Storsjöyran i Östersund. Även musiker som bland annat medlemmarna i gruppen Bolaget, samt Herbert Munkhammar (Afasi) i Maskinen ses användas i våra kläder.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan A brand called Betzy

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden