Apparna som hjälper dig styra upp ditt liv

Wunderlist: I Wunderlist kan du skapa ”Att göra-listor, organisera dem i mappar och dela med vem som helst. Kanske behöver du och kollegan en gemensam inköpslista till kontoret? Eller behöver du en möteslista inför mässäsongen som alla i sällskapet kan läsa och dela upp mellan sig innan modeveckan? Då är detta en perfekt app för dig! 

CarrotGör din att göra lista till ett spel. Varje punkt på din lista blir ett uppdrag som du ska klara av för att göra appen belåten. Appen har nämligen en ”personlighet” som är vänlig och belönar dig när du utför dina punkter. Om du däremot gör henne upprörd, genom att inte vara effektiv, blir hon ilsken. Den här appen är beroendeframkallande, vilket innebär att användaren blir mycket effektiv. 

Bracket Free Time Calendar Agenda: Den här appen sammankopplas med din kalender så att du kan se när du har ledig tid. Om du vill boka, säg ett lunchmöte, kan appen leta upp när du har tid över i din kalender. Du kommer aldrig mer behöva bläddra i kalendern för att boka möten och dubbelbokning är ett minne blott. 

1Password: Har du också alldeles för många lösenord och användarnamn? Ladda ner 1password så behöver du bara hålla koll på ett lösenord. 

TinkGer dig en tydlig bild av var dina pengar tar vägen. Gör det lätt att sätta (hålla) budgetar  

AroundMeAroundMe visar det mesta som finns i närheten där du är just nu, allt från caféer och barer till bensinmackar och apotek.  

Pocket: Pocket kan kopplas in som tillägg i din webbläsare och i mobilen och när helst du vill spara en sida klickar du bara på ikonen. När du sedan har tid att sätta dig och läsa allt du missat går du bara in i appen där allt finns samlat.  

Headspace: Perfekt meditationsapp för den som är ny inom meditation och vill ha hjälp att stanna upp i vardagen. 

WaterminderHjälper till att påminna dig om att fylla på med vatten under dagen. Perfekt under hektiska arbetsdagar och på mässor! 

Dreams – gör sparande lite roligare. 

Been – kul sätt att se hur många % av världen du har besökt.