Aqua Gustus

Allt börjar med vatten – aqua. Rent vatten ur kranen, en lyx men också en självklarhet i vår del av världen. Till det vill vi tillsätta smak– gustus. Aqua Gustus smak-sättningar består av rena råvaror från frukt, bär, blommor och örter. Flera av våra produkter är berikade med vitaminer och mineraler och helt utan artificiella tillsatser, sötningsmedel eller socker. Allt för att du ska kunna dricka så gott, naturligt och hälsosamt som möjligt.

“Vi har utvecklat en produkt som vi själva saknade i butikshyllan. En ren, hälsosam produkt som gör att kranvattnet blir godare och roligare att dricka och som är bra för vuxna, barn och vår miljö.” Linda och Andreas Kirsebom, grundare av Aqua Gustus

Aqua Gustus erbjuder förutom Natural flavouring for water även The Botanical Brew, en exklusiv kollektion ekologiska teer med välgörande egenskaper samt vattenflaskor i stilren design.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Aqua Gustus

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden