Bolinder Stockholm

Är ett svenskt läderväsk och accessoarmärke. Vi tror på essensen av skandinavisk chicness och elegans, som härrör från enkelhet, autenticitet, tidlös design och hantverk.

Vårt uppdrag är att göra vackra handväskor med inslag av funktionalitet och elegans som överträffar de senaste trenderna. Vår passion kommer från 60-talets New York, där vår grundare, Ulrika Bolinder, under sin barndom utvecklade en kärlek till handväskor.

New Yorks puls är kärnan i Bolinder Stockholm, stadens tempo tillsammans med mångfald, intryck och den energiska stämningen. De ambitiösa New York borna fångade av elegans och stil ger en fashionabel inspiration. Våra väskor och accessoarer förkroppsligar essens av arbetets vardagsliv, kvällens chicness och extravagant glamour.

Stilen på Bolinder Stockholm är ett tidlöst resultat av allt ovan, utvecklat av Ulrika Bolinder och hennes passion för kvalitetsgjorda handväskor, i betydelsen vardagselegans.

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Bolinder Stockholm

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden