Bossa

Vi fortsätter att behålla vår ledande position i branschen med vårt högkvalitativa, innovativa, differentierade produktsortiment, kundorienterade produkter och tjänster skräddarsydda efter våra kunders specifika behov, snabb leverans, utbredd marknadsnätstruktur, effektiv prispolicy och hög kundtillfredsställelse .

Bossa grundades 1951 och är ett av de största integrerade textilföretagen i Turkiet med sin anläggning i Adana.

Vi erbjuder ett brett utbud av denimtyger av hög kvalitet, med hög produktionskapacitet för färgning och efterbehandling.

Vårt kvalitetsstyrningssystem ISO 9001 upprätthåller totala kvalitetsmetoder och gör det möjligt för oss att effektivt hantera en konkurrensutsatt marknad till följd av globalisering, förändrade konsumtionsmönster och konsumentbeteende.

”Total Quality Management and Business Excellence” är en inneboende del av företagskulturen, förutom att vara en filosofi som tillämpas på varje process och produkt.

En av kärnans styrkor i vårt företag är det kraftfulla och långvariga förhållandet som etablerats med framstående varumärken och designers globalt. Vi är stolta över att presentera nyhet, trender och enastående produkter för alla våra kunder.

Hållbarhetsmål

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Bossa

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden