STOCKHOLM FASHION DISTRICT

Stockholm Fashion District är ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modebranschen. Med sitt läge i Nacka strand är Stockholm Fashion District destinationen för svenska och internationella varumärken. Stockholm Fashion District är ett nav för affärer såväl som kreativitet med showrooms, mässor, inköpsdagar, produktion och pop up-event. Välkommen till Stockholm Fashion District.

 

 

Mässor & Showrooms

Nyheter

Where to eat, drink and shop like a local!

Ann-Sofie Back, designern bakom BACK:

Bästa bar i Stockholm?
– Cafe Nizza, samma gäng som öppnat Babette på Roslagsgatan öppnade på Söder för ca ett år sen. Trevlig personal, kul gäster och bra vegetariska option på A la Carte menyn i baren.

(mer…)

Kommande event: PREVIEW FABRICS & ACCESSORIES 30-31 AUGUSTI

Preview Fabrics & Accessories är något så unikt som en internationell, men greppbar, kreativ textilmässa i Sverige. För många designers börjar den nya säsongen till lika stor del här som vid skissbordet. Inom väggarna för denna mässa ryms en stor kunskap hos de experter på material som deltar. Här presenteras de nya textilkollektionerna före de internationella mässorna.

(mer…)

Foton från fashion week i Stockholm Fashion District

Alla bilder från Stockholm Fashion District och Stockholm Fashion District Summer Party finns nu på vår Facebook-sida. Foto: Alma Vestlund / Frida Möller / Studio Emma Svensson.

Officiella bilder från fashion Week i Stockholm Fashion District den 14-20 augusti 2017.

Se bilderna från fotoväggen här!

Mer festbilder här!

Tack för att ni gjorde Stockholm Fashion Distric’s sommarfest så kul!

På kvällen torsdagen den 18 augusti var Stockholm Fashion District värd för årets sommarfest. Tack för att ni gjorde det till en så kul kväll! Alla bilder kommer att publiceras på Stockholms Fashion Districts Facebook-sida. Följ oss för att inte missa något!

Fotoutställning med Tokyo som motiv

Said Karlsson är en frilansfotograf och journalist som har kallat Tokyo sitt hem sedan 2008. Han har rapporterat om allt från jordbävningar till populärkultur för en rad internationella uppdragsgivare. Idag arbetar han huvudsakligen som fotograf för ett av Japans största företag inom reseindustrin, ett jobb som tagit honom till de flesta delar av landet.
(mer…)

Brand Guide 2/2017 är här!

Brand Guide 2/2017 har landat i Stockholm Fashion District! Här kan du se den digitala versionen, men kom ännu hellre förbi och hämta ditt exemplar!

Brand Guide 2/2017

Eventschema

Ett schema över alla event, datum och tider du behöver ha koll på under denna säsong i Stockholm Fashion District kan laddas ner HÄR! Du kan också besöka Event & Seminarer-delen som du hittar i menyn till vänster.

Hej Anette Lindroth, Soyaconcept!

Det danska varumärket Soyaconcept kommer från Sönderborg på södra Jylland. Idag finns de representerade i 16 länder med stora internationella kunder som Karstadt med 100 filialer i Tyskland och hos Zalando. De finns även på internationella prestigebutiker som Breuninger och Engelhorn i Tyskland.

(mer…)

TRETORN GÖR REGNJACKA FRÅN FISKENÄT

Vår vän i Stockholm Fashion District, Tretorn, gör en positiv klimatsatsning genom att använda spöknät.

(mer…)

Hej Anna, säljare på Margit Brandt!

Hej Anna, säljare på Margit Brandt, som var med under senaste modeveckan i Stockholm Fashion District. Vi tog tillfället och ställde några frågor till henne!

(mer…)

Odd Mollys flygande start

Odd Molly var med i Stockholm Fashion District för andra gången och vi passade på att ställa några frågor om hur deras nya skokollektion har tagits emot.

(mer…)

Alla varumärken

Gallery

Kontakt

Info@stockholmfashiondistrict.se
+46 (0)8 411 00 22
Postadress: Stockholm Fashion District, Augustendalsvägen 7, Box 107, SE-131 52 Nacka strand, Sweden
Besök: Augustendalsvägen 7, Nacka strand (endast förbokade möten)

Vill du vara en del av Stockholm Fashion District teamet? All rekrytering sker via Fredrik Ågren, Key Search Scandinavia, fredrik@ksscandinavia.se. Tillfällig förstärkning vid mässor & event samt praktikplats, kontakta Jessica Johanneson, jessica@stockholmfashiondistrict.se.