Cinnamon

Cinnamon är det svenska skomärket för hälsosamma fötter! Alla skor designas och produceras för att vara bra för fötterna och hela kroppen. Samtliga modeller har uttagbara innersulor så att egna skoinlägg kan användas om så önskas. Detta gäller även i pumps och sandaler! Det finns också många modeller med smart funktion som lindrar och förebygger olika typer av fotproblem. Men självklart är skorna precis lika uppskattade av personer som inte har några fotproblem utan värdesätter god fothälsa genom att använda fotvänliga skor.

Skorna rekommenderas och säljs ofta av proffs när det kommer till fötter, så som ortopedtekniska verksamheter och fotterapeuter. På grund av skornas tilltalande och lekfulla design uppskattas skorna av många och finns att hitta hos skobutiker, klädbutiker och lifestylebutiker i hela Sverige.

- Vi har lager för komplettering i säsong med leverans på 1-3 dagar, lösa par.
- Spansk produktion av godkända, europeiska material. Kromfria skinnfoder.
- Uttagbara innersulor i alla skor, pumps, sandaler, kängor och stövlar.
- Normala, breda och extra breda (G till K-läst).
- Damskor i storlek 33-45!
- Innetofflor för dam och herr.
- Skor som både hjälper och förebygger fotproblem.
- Matchande väskor, accessoarer och smarta tillbehör.

Har du inte möjlighet att träffa oss i Skohuset 16-21/8? Det går också bra att boka ett möte med oss i Alingsås eller Göteborg, kontakta oss för tidsbokning. Gör du hellre dina inköp på distans har du möjlighet att ta del av vår mycket uppskattade digitala och interaktiva beställningskatalog. Med den är det enkelt att fatta beslut utan att behöva resa. Kontakta oss för att få tillgång till katalogen. Välkommen att höra av dig!

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Cinnamon

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden