En mer hållbar skyltdocka från Genesis

Har du fascinerats av de vackra skyltdockorna som är placerade runtom i Stockholm Fashion District? Visste du att de är unika skyltdockor producerade med miljövänliga material? Vi pratade med Helga Une, Försäljningschef på Genesis som är företaget bakom skyltdockorna, för att lära oss mer om Genesis.

Helga, berätta lite om Genesis!
-Genesis var den första tillverkaren att producera skyltdockor gjorda på innovativa och ekologiska råvaror. Från allra första början har hållbarhet varit en viktig del av vårt företags DNA. Alla skyltdockor är tillverkade med fantastiskt hantverk och vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa och funktionella produkter med ett starkt estetiskt värde. Vi tillverkar våra skyltdockor baserat på kundens varumärke och vi utvecklar moderna beslutsfattande hjälpmedel och inspiration för våra kunder med hjälp av 3D skanners, 3D printar, visuell skulptur och visualisering. Jag är väldigt stolt över att arbeta med sådana bra produkter.

Genesis är ett innovativt företag på många olika sätt. Ni erbjuder workshops för era kunder så att ni kan säkerställa leverans av rätt skyltdocka och det finns inga gränser för utformningen av skyltdockans utseende. Efter att ha arbetet med skyltdockor tidigare var det en sak som fångade min blick, Tool Box. Berätta liter mer om den.
-Genesis Tool Box är en smart detalj. Den här boxen, patent väntas, är inbäddad i höften på varje skyltdocka. Den innehåller allt de redskap och information som krävs under skyltdockans livscykel. Detta inklusive en rengöringsvamp och matchande uppfräschningsfärg. Lådan har också tillräckligt med utrymme för att lagra klädmärkning som tas bort innan varan presenteras.

Genesis har valt att samarbeta med Stockholm Fashion District och t.ex. så kan vi hitta era skyltdockor i de olika Fashion Corners under modeveckan här i distriktet. Vad betyder det här samarbetet för dig?
– Jag känner till Stockholm Fashion District och är väl medveten om vad det står för. Jag har själv arbetat här förut och det är en bra affärsplattform för industrin. Under modeveckan möts hela den svenska modeindustrin här – butiker, agenter och intressenter – för att göra affärer. En fantastisk möjlighet för mig att berätta om Genesis historia och visa dem för initierade kunder.