Erika Tubbin

Erika Tubbin är en svensk designer känd för sina grafiska trassliga mönster, humoristiska budskap och sin kärlek till både svensk fika och bubbel. Alla produkter i hennes olika kollektioner har det gemensamma temat 'ät drick och njut' och de flesta är till för att servera mat, fika och dryck. Brickor, handdukar, servetter, glasunderlägg, underlägg, underlägg, skärbrädor, tändsticksaskar och mer för att förbättra ditt vardags - och fest - liv! Högkvalitativa produkter tillverkade i Sverige eller Europa.

Erika Tubbin började som smyckesdesigner för nästan 20 år sedan, med handgjorda smycken gjorda av trasslig silvertråd. Hon vände gradvis sin kreativitet mot tryckta mönster och budskap på köks- och inredningsartiklar. Idag är hennes produkter mycket uppskattade som gåvor både inom och utanför Sverige. Varumärket har cirka 200 återförsäljare för tillfället – varför blir du inte nästa?

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Erika Tubbin

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden