Laddar Evenemang

Cay Bond – COURAGE

Mod och hänsyn, att ta ansvar och värna om vår skaparförmåga. Om detta samtalar trendanalytikern, skribenten och föreläsaren Cay Bond när hon besöker Stockholm Fashion District den 25 november för att dela med sig av sin analys av vår samtid och de influenser som rör sig i samhället och på marknaden.

Inspirationen till föreläsningen fick Cay vid ett besök på konstmässan Fnac i Paris när hon såg konstverket av Ruud van Empel (se bilden).

Datum & tid: 25 november, kl. 16.00 med förmingel från 15.30.
Var: Stockholm Showroom, Augustendalsvägen 7, Nacka strand.
OSA: info@stockholmfashiondistrict.se

Mer om föreläsningen:
De influenser som gäller i samhället och på marknaden handlar om förhållningsätt till det nya med respekt för kunskap och erfarenhet. Vi behöver bl.a visa mod och hänsyn, ta ansvar och inte göra avkall på vår skaparförmåga. På fnac, konstmässan i Paris på le Grand Palais fångades jag av ett konstverk av Ruud van Empel. För mig illustrerar det inte enbart en orörd natur men också det kurage som krävs av var och en inför framtiden, att inse och acceptera att vi nu lever i samhällen där människor från olika kulturer möts och också av olika skäl. På något sätt får vi vänja oss vid tanken att vi alla kanske är invandrare och ständigt skapande varelser. Mer och mer kommer människor att arbeta och leva på olika platser på jorden. Det som en följd av klimatförändringar och den globalisering som vi hittills har välkomnat.

25 November

2019

Augustendalsvägen 7, Nacka strand, Stockholm