Registrering inför modeveckan i Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District välkomna alla som arbetar i eller med modebranschen.

Hur registrerar jag mig för att besöka modeveckan i Stockholm Fashion District?
Registreringen inför modeveckan i Stockholm Fashion District öppnar ett par månader innan eventet och vi presenterar då en länk till registreringen där du anger dina uppgifter och får en mobilbiljett.

Om jag har missat att anmäla mig till några event eller seminarier i registreringen, hur gör jag då?
Om du missat att anmäla dig till något event eller seminarium så kontakta oss per telefon eller på info@stockholmfashiondistrict.se. Kom ihåg att ange under vilket namn registreringen är gjord samt vilken event du vill anmäla dig till. Vi återkommer med en bekräftelse när anmälan är bekräftad.

Hur registrerar jag ytterligare en person?
Det går bra att registrera en eller flera personer samtidigt. För att registrera ytterligare personer så klickar du på länken till registreringen och anger antal personer du vill registrera. Det går bra att automatiskt kopiera uppgifter som är dem samma till alla personer.

Kan ni ändra/ta bort mina uppgifter från er registering?
Ja, det går bra. Kontakta oss via telefon eller på info@stockholmfashiondistrict.se. Kom ihåg att ange under vilket namn registreringen är gjord samt vilken ändring du vill göra. Vi återkommer med en bekräftelse.

Kan man gå ut och in ur byggnaderna under dagen eller måste jag registrera mig på nytt?
Ja, du får passera entréerna hur många gånger du vill. Din biljett gäller för alla showroom och mässor, hela veckan. Det kan vara bra att känna till att ditt besök bara registreras en gång i vårt system, även om du blir scannad flera gånger. Scanningen hjälper oss att ha koll på hur många som vistas i en lokal samtidigt.