För de orädda och trendfokuserade

Är du intresserade av de senaste trenderna, vill lära dig mer om ny teknik inom industrin och diskutera framtidens retail tillsammans med dina kollegor? Då är detta ett perfekt schema för dig.

  • Mingla med kollegor i branschen och inspireras av hur framtidens designstjärnor använder sig av återvunnet material för att skapa nya plagg vid invigningen av Beckmans Designhögskolas installation i samarbete med Stockholm Fashion District den 15 augusti 10.00-11.00
  • Inspireras av varumärken och butiker som på olika sätt arbetar för att göra vår bransch mer hållbar på invigningen och prisceremonin för Encouragement For Action 2019 den 15 augusti kl. 11.00-12.00
  • Säsongens tema är samarbeten och och på föreläsningen med Livia Goncalves, Senior Marketing Specialist på Crocs, får du inspiration om kunskap från Crocs olika samarbeten. Seminariet äger rum den 15 augusti kl. 15.00-15.45.
  • Utbyt erfarenheter och prata framtid med likasinnade under samtalet ”En levande fysisk butik” med Susanne Ahlberg och medverka på den efterföljande nätverkslunchen den 16 augusti kl 12.45-14.00 i Stockholm Showroom.
  • Efter långa dagar med mycket intryck och inspiration är du välkommen till SFD-Open Air the after fair meet-up spot. Här möts butiker, inköpare, säljare, press och modeintressenter i en avslappnad kontext som passar perfekt för nätverkande öppet 14-16 augusti 17.00-20.00 utanför Stockholm Showroom.