Green Laces

Green Laces brand är en vidareutveckling av konceptbutiken med samma namn. Efter tio års erfarenhet som återförsäljare släpptes den första skomodellen sprungen ur övertygelsen att stil och etik inte bör motsäga varandra. Sedan 2021 har kollektionen med högkvalitativa veganska skor växt och märket släpper sin sjunde modell under vintern 2023.

Green Laces vill erbjuda lättillgänglig information om fördelarna med icke-animaliska material och hjälpa konsumenter att göra miljövänliga och etiska val på en marknad som till stor del utgörs av produkter tillverkade med tungmetaller, biocider och farliga kemikalier. Varumärket är PETA-certifierat, vilket garanterar att alla skor har tillverkats utan komponenter av animaliskt ursprung. Sulorna är gjorda av hållbart framtaget naturgummi, med ovandelar i Oeko-tex-certifierat veganskt skinn av högsta kvalitet. Materialet är fritt från toxiner, andas, är antibakteriellt och miljövänligt. Green Laces är helt transparenta i sitt partnerskap med fabriken, där rättvisa arbetsförhållanden i alla produktionsled är av yttersta vikt.

Märket hämtar kraft och inspiration i den hängivna gemenskap som vuxit fram runt konceptbutiken som präglas av ett intresse för kunskap, en öppen kommunikation och framför allt passion. Ett community där etik och estetik är sömlöst sammankopplade.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Green Laces

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden