GUESS

GUESS grundades 1981 och började som ett jeans företag och har sedan dess framgångsrikt vuxit till ett globalt livsstils varumärke.
Guess?, Inc. designar, marknadsför, distribuerar och licensierar en livsstils kollektion av moderna kläder, denim, handväskor, klockor, glasögon, skor och andra relaterade konsumentprodukter som underkläder, athleiser och badkläder.
Företaget och dess partners och distributörer verkade i cirka 100 länder över hela världen.

Guess Underwear & Beachwear är en varumärkes förlängning från Guess? Inc., som erbjuder ett brett utbud av stiliga linjer med rötter i varumärkets DNA, inklusive underkläder (för henne), underkläder (för honom), badkläder, aktiva kläder, nattkläder och loungewear, samt en strumpor från FW18.
Designad för modemedvetna kvinnor och män, Guess Underwear & Beachwear omfattar kollektionerna Guess, G by Guess och Factory. Den permanenta kollektionen är integrerad med speciella säsongsbetonade linjer och samarbeten med kända mode namn.
Underwear & Beachwear-kollektionen, som utvecklats vid Guess huvudkontor i Lugano (CH), fick en global genombrott i januari 2016 och distribueras nu brett i olika regioner, med särskilt fokus på
USA, Europa och Asien.

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan GUESS

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden