Hej Anette Lindroth, Soyaconcept!

Det danska varumärket Soyaconcept kommer från Sönderborg på södra Jylland. Idag finns de representerade i 16 länder med stora internationella kunder som Karstadt med 100 filialer i Tyskland och hos Zalando. De finns även på internationella prestigebutiker som Breuninger och Engelhorn i Tyskland.

Berätta om varumärket Soyaconcept!
– Soyaconcept har sitt ursprung i Sönderborg på södra Jylland, Danmark och finns i dag representerade i 16 länder. Vi gör prisvärda modekläder till bra kvalité för en initierad och modeintresserad kund. Soyaconcept är innovativa kläder med stark identitet och personlighet.

Varifrån kommer inspirationen för s/s 2018?
-Denna nya modesäsong har optimism och ljusa färger. Dimmigt grönt, feminin rosa och klassisk blå med inslag av rött uppmanar till en ny säsong kombinerat med lugna och ljusa denimtvättar och en blandning av material.

Berätta om roligt minne från samarbetet med era kunder!
– Vi har många roliga minnen tillsammans med våra kunder. Främst under våra mingelkvällar och modevisningar som vi alltid har i samband med mässorna. Våra kunder är fantastiska och bjuder alltid på sig själva. Vi kan inte ha det bättre!

Vad är nästa milstolpe varumärket siktar mot?
– Vi lanserar ett nytt brand, Levete Room som börjar säljas nu i sommar med första leverans i januari 2018. Med Soyaconcept fortsätter vi på vårt koncept med att erbjuda kvalité och snygg design till mycket bra priser.