Hush Puppies

Sedan 1958 har Hush Puppies lett den avslappnade livsstilsrevolutionen – genom att hjälpa människor att anamma vardagskomforten. Deras mjuka, andningsbara och bekväma skor uppmuntrar unga familjer att bryta mot reglerna, luta sig tillbaka och njuta av ett bekvämt, avslappnat sätt att leva. Med över 17 miljoner par skor som säljs varje år i mer än 165 länder runt om i världen, är Hush Puppies ett globalt varumärke, ett känt namn och en kulturell ikon som förkroppsligar den lättsamma andan i sin älskade bassethund. Hush Puppies är det bästa märket för skor, accessoarer och kläder som ger rätt blandning av tidlös stil, komfort och kvalitet.

Har ni inte möjlighet att komma och träffa oss på plats i Skohuset så går det såklart bra att boka ett möte med oss, antingen på telefon, digitalt eller på plats i våra lokaler i Göteborg där ni finner alla våra showroom.
Kontakta oss för att boka in ett möte så hjälper vi dig.

Välkommen att höra av dig till oss!

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Hush Puppies

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden