Jana

Varumärket Jana kombinerar nuvarande modetrender med hög komfort till ett attraktivt förhållande mellan pris och prestanda. Med högkvalitativa material, ett bekvämt foder samt särskilt mjuka och flexibla sulor, strävar vi efter att bära ett par Jana-skor.

Jana kombinerar nuvarande mode med hög bärkomfort för att skapa ett attraktivt förhållande mellan pris och prestanda. Högkvalitativa material, en bekväm interiör och särskilt mjuka och flexibla sulor ger en optimal känsla-bra faktor och kombineras med ett modernt utseende.

Relax Fit-passformen ger rörelsefrihet och en bra feel-good-faktor. Relax-fotbädden och Relax-tekniken slappnar av foten, särskilt i de tryckbelastade zonerna och stöder i varje stressfas. Den ergonomiskt formade fotbädden ger därmed ett jämnare utseende och en allround bekväm att bära.

Jana 100% komfort kännetecknas, förutom de erbjudna komfortbredderna G och H, framför allt av innovativa tekniker som ger utmärkt bärkomfort. Priserna är modeller med läder och syntetiska övermaterial i låg till medelprisklass.

Produktlinjen Jana Softline kombinerar baskonsumenter av syntetiska övermaterial i komfortbredd H till nybörjarpriser. Från och med nästa vår / sommarsäsong 2020 kommer alla modeller i kollektionen att vara gjorda av återvunnen PET - förutom vegetabiliskt garvat foder i Jana Select-modeller tar vi därför ytterligare ett steg i rätt riktning.

Olika komponenter såsom fodermaterial, täcksulor, snören eller nätmaterial används för att producera minst 50% tillverkade av återvunnen PET. Var och en av modellerna är individuell och för varje sko har alla komponenter undersökts i vilken utsträckning dessa kan ersättas med återvunnet PET-material - omvandlingen av materialet med avseende på

Hållbarhetsaspekten har ingen nackdel när det gäller skoens utseende och känsla.

De hållbara modellerna finns i olika prisklasser och inkluderar alla andra Jana-komfortfunktioner som avtagbara fotbäddar, tryckelastiska Jana Relax-zoner eller mjuka, flexibla Soft Flex-sulor.

Sociala medier

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Jana

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden