Lacoste shoes

En kärlek till spel, en passion för innovation och en viss fransk elegans. Sedan 1933 har historien om Lacoste speglat historien om dess grundare, Réné Lacoste, den franska tennislegenden som revolutionerade vardagsgarderoben. Réné Lacoste fick smeknamnet ”The Crocodile” av den amerikanska pressen efter att ha gjort ett vad med sin lagkapten Pierre Gillou, som lovade honom en krokodilskinnsväska om han vann en viss match. Tyvärr vann han inte, men en journalist hörde om historien och skrev: ”Den unga Lacoste vann inte resväskan; han kämpade dock som en riktig krokodil ”. Denna ikon har gjort Lacoste till ett välkänt modemärke runt om i världen och en nyckelspelare inom flera kategorier som kläder, skor, dofter och accessoarer.

Har ni inte möjlighet att komma och träffa oss på plats i Skohuset så går det såklart bra att boka ett möte med oss, antingen på telefon, digitalt eller på plats i våra lokaler i Göteborg där ni finner alla våra showroom.
Kontakta oss för att boka in ett möte så hjälper vi dig.

Välkommen att höra av dig till oss!

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Lacoste shoes

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden