Lisanza

Lisanza, som fortfarande ligger vid Lago Maggiore, är platsen där allting började för över hundra år sedan. Det är en historia om tyg, beröring, känslor, och kvinnor.

År 1920 grundade Liberata Bodio, en stark, modig och visionär kvinna, som efter att ha lärt sig stickkonsten genom att tillverka strumpor, handskar och tröjor till soldatfamiljerna, Maglificio Lisanzese och gav liv till varumärket "Lisanza".

Lisanza är varumärket för de italienska högkvalitativa produkterna, dessa unika plagg tillverkade av dyrbara naturtyger, som vävs för att skapa stickat, underkläder och lingerie. Ett företag med en hundraårig historia som alltid har erkänt kvinnors värde och värdet av Made in Italy.

För varje tråd vi väver, för varje stil vi gör, för varje modell vi syr, inspireras vi av en feminin arketyp av en fri och spontan kvinna, långt från modetrender, i perfekt harmoni med sitt eget väsen. Tack vare den medfödda fräschheten hos Filoscozia®-bomull, den omslutande värmen hos merinoull i kombination med silke och den extrema renheten hos organzino-silke, innebär valet av ett Lisanza-plagg att man bär ett autentiskt nöje för huden, en verklig återgång till kärnan i fiberns naturlighet. Tradition och forskning kombineras för att skapa tidlösa produkter som älskas över tid.

Lisanza. Tillbaka till min natur. Back to my nature.

Lisanza-kollektionerna är indelade i fyra kategorier:
Bodywear - skiktning av stickade plagg och underkläder i bomull, ull och silke.
Loungewear - sovkläder och hemkläder.
Knitwear - eleganta plagg som kan bäras som ytterkläder
Beachwear - eleganta badkläder och coverups för pool och strand.

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Lisanza

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden