Månsing

Textil som berör – design du väljer
Ett noga utvalt sortiment textilier & details som längtar efter att bli använda. Designade handdukar, praktiska & vackra hamamhanddukar till resan & stranden. Handvävda yogamattor i ekologisk bomull och plädar i återvunnet material. Vi erbjuder textilier i hög kvalité och med Månsing-ord som vårt signum. Vi producerar i naturmaterial och med fokus på traditionell och kulturell hållbar produktion. Med hemlighetsfulla meningar kommunicerar vi vår design och vår känsla.
Månsing drivs av kreativitet i nutid, inspiration i dåtid och med ständig passion för framtida hållbarhet. Vi älskar hela processen, designa, producera & förmedla hållbar livsstil. Vi värnar om transparens och tydlighet, genom att visa produktens ursprung & historia. Med önskan om att beröra och förmedla det goda i varje unik produkt. För en vackrare och vänligare värld.
Välkomna att snacka Månsing med oss!

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Månsing

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden