Modeagenturen Lindeblad & Wendin vinner titeln Årets Agent 2017

Den ärofyllda titeln Årets Agent 2017 går till Lindeblad & Wendin AB, agenter för Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger Underwear och Bruun & Stengade. Priset delas ut den 18 maj av Trade Partners Sweden/Agenturföretagen under årsmötet och Trade Partner Summit. Vidare nominerades de som Sveriges representant till och vann den internationella titeln Agent of the Year som tillkännagavs den 26 maj under en ceremoni i Helsingfors, Finland. Stort grattis!

Motiveringen lyder;

Med relationen till kunden som sin tydliga fokus och ett nära samarbeten med de varumärken man representerar har Lindeblad & Wendin AB lyckats avsluta sitt 14:e verksamhetsår med flera rekord, däribland högsta omsättningen sedan start och högsta vinst sedan start. Under året har man även passerat 100 miljonersvallen för mäklade varor för deras huvudmän och förvärvat nya prestigevarumärken inom underkläder för herr.

Engagemang och entusiasm i kundens lönsamhet är A och O för Lindeblad & Wendin AB. Med ett välförtjänt förtroende från de anställda liksom från kunden och huvudmännen har de byggt ett företag med en tydlig värdegrund och ett fokuserat uppdrag där man ser företagets roll och värdet de tillför tydligt.

I företaget finns också mycket hjärta, vilket bland annat märks i de generösa gåvor och tid som investeras i organisationer som Ung Cancer, Barncancerfonden och Zelmerlöw & Björkman Foundation.