Nytt varumärke i distriktet

Bra Scandinavia är en av de ledande distributörerna inom underkläder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Företaget representerar bland annat varumärken som Wonderbra, Sunseeker, Magic Body Fashion och sedan årsskiftet också det amerikanska sportvarumärket Champion Underwear. Vi bad Bra Scandinavias VD Stefan Mörlin att berätta om sitt nya varumärke.

Hej Stefan, berätta om varumärket Champion Underwear!
”Champion är ett klassiskt sportvarumärke som grundades 1919 i USA. Vi säljer deras underklädeslinje Champion Underwear som består av kalsonger, behåar och strumpor i Sverige, Norge och Danmark.”

Hur har responsen varit från butikerna?
”Responsen från butikerna har varit väldigt positiv och det märks att varumärket ligger rätt i tiden. 80-talets sporttrend är verkligen het igen och efterfrågas av både butiker och kunder. Kombinationen av varumärkes höga trendgrad tillsammans med dess klassiska design gör det till ett varumärke som passar de flesta modebutiker. Det är också ett perfekt varumärke för den traditionella modebutiken som vill attrahera ett yngre segment.”

Hur kompletterar Champion Underwear era andra varumärken?
”Alldeles perfekt! Varumärket ger oss en styrka och är intressant för både traditionella sporthandlare och trendiga modebutiker.”