Paveau

Handgjorda glasflaskor med ett budskap
Paveau glas är mer än en elegant atmosfär skapare i huset.
Vi har också skapat våra flaskor för att mer hållbarhet ska kunna sippra in i livet. Av kärlek till människor och vår planet.

om oss
Som ung mamma tycker jag att det är viktigt att vara medveten om vår planet. Därför valde vi en kran med filtrerat vatten när vi renoverade vårt hem. Adjö plastavfall berg!
Men ögat vill också ha något. De medvetna val jag gör går alltid hand i hand med en rejäl klick estetik. Som inredningsentusiast gillar jag att uppmärksamma detaljer som ger min omgivning en stilfull uppgradering.
Och glas är en av mina favoriter, eftersom det är en mångsidig och elegant atmosfärskapare. När min mormor gav oss 100 år gamla vintage Val Saint Lambert-glasögon i olika färger till vårt bröllop var det kärlek vid första ögonkastet.
När vi bjuder in vänner kombinerar jag detta speciella glas med min moderna servis. Det ger matbordet en unik och stämningsfull touch.

Hållbar design
För att fullborda den stilfulla atmosfären vid bordet letade jag efter en vacker och lättfylld vattenflaska av glas med skruvlock. Men alternativen visade sig vara begränsade. Tanken växte successivt att lansera ett varumärke, baserat på hållbarhet och inspirerande design.
Plötsligt föll alla glasbitar in i varandra, smälte samman till ett nytt koncept: Paveau Glassware.
Med mycket kärlek och ett hjärta för naturen skapar vi snygga vattenflaskor av glas i olika färger som enkelt kan mixas & matchas, efter inredningen eller ... humöret.

Mötesförfrågan Paveau

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden