Pierre Mantoux

Pierre Mantoux är ett italienskt varumärke som föddes 1932 och som fortfarande drivs av grundarfamiljen i fjärde generationen - vilket innebär lojalitet mot kunderna och engagemang för bästa möjliga kundservice, kvalitet och design.

Alla Pierre Mantoux produkter är tillverkade i Italien vilket garanterar perfekta kvalitetsnivåer.

ICONIC FIT:
Pierre Mantoux presenterar en ny kollektion med 6 "must have"-plagg, både
eleganta och lätta att bära. Med en teknisk konstruktion kombineras Iconic Fit med innovativ forskning från The LYCRA Company. Den revolutionerande LYCRA® ADAPTIV-fibrerna ger en individuell passform: en ny idé om komfort baserad av "memory shapes" som ger en större rörelsefrihet och en elegant "second-skin" effekt.
ANPASSAR SIG TILL DIG - KOMFORT I RÖRELSE - STANNAR PÅ PLATS - INDIVIDUELL PASSFORM - INKLUSIVA STORLEK

PREMIUM FIT:
Tidlös elegans, sofistikerad silhuett och exklusiva fördelar. Premium Fit från Pierre Mantoux med LYCRA®-märket. Tights och leggings anpassar sig perfekt till din kropp. En ny generation knästrumpor: inga mer kompressionsmärken på huden eller saggiga knän.
Lyx i vardagen: Den senaste generationens bearbetningar och detaljer gör Premium Fit-produkterna till ett verkligt måste att ha på sig dagligen.
Extra platt MIDJA och BAND - Förstärkt MIDJEBAND - Platta SÖMMAR - KIL med silvertrådar som skapar en bakteriedödande och antibakteriell effekt - Förstärkt och dold TÅ

Pierre Mantoux är alltid med på de stora modeskaparnas visningar, såsom Armani, D&G, Versace, Valentino och Ferragamo, Gucci, Lacroix, YSL, Chanel och produkterna säljs över hela världen i de bästa butikerna som Galeries Lafayette, Fenwick, KaDeWe, Neiman Marcus, Holt Renfrew - för att bara nämna några.

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Pierre Mantoux

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden