Profile by Gottex

Profile är känd för sin uppdatera och stilsäkra kollektioner för kvinnor i alla åldrar. Design och passform står i fokus för denna kollektion.

Profile är känd för sina vackra prints gjorda av lycra av hög kvalitet, och också för det omfattande sortimentet av toppar och underdelar så att varje kvinna kan skapa den bästa möjliga blandningen för sig själv. Utseendet är feminint, sofistikerat, färgstarkt och mycket smickrande. "En baddräkt är det plagg som kvinnor är mest utsatta för, därför omfamnar vi kvinnokroppen och firar dess kvinnlighet med både skönhet och stil". Hemligheten för denna fantastiska kombination av stil och funktion är både "att lära sig trenderna på marknaden med en professionell anpassningsprocess och ett hängivet team som arbetar tillsammans"; säger Michal Weinberg, designchef för varumärket Profile.

Profile försöker kontinuerligt "knäcka det kvinnliga genomet", lära sig mer om deras önskningar, rädslor och känslor. Vi inbjuder dig att hitta din "perfekta passform", att leka med olika kollektioner, blanda toppar och bottnar för att uppnå ditt bästa utseende.

Profile är gjord för dig att njuta av!

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Profile by Gottex

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden