Stockholm Fashion District startar nästa säsong med ett starkare och breddat erbjudande

Stockholm Fashion District öppnar nu registreringen inför Fashion Week Trade som arrangeras den 3-8 februari 2020. En säsong som inrymmer lika delar spännande nyheter som återkommande möten.

Affärsklustret Stockholm Fashion District öppnar registreringen för nästa modevecka med fokus på handel och välkomnar såväl tidigare utställare, nya varumärken som ännu inte verkat från distriktet och de med kringtjänster och produkter som är intressanta för modeindustrin. Utöver traditionella mässplatser dit man bokar sina kundmöten och event för socialt nätverkande har erbjudandet breddats med möjligheten att skapa gemensamma event signerade det egna varumärket/företaget och Stockholm Fashion District, alternativt i helt egen regi med stöd från Stockholm Fashion Districts projektledar-team.

De permanenta showroomen i Stockholm Showroom och Stockholm Shoe House håller öppet den 3-8 februari, 2020. Den 5-7 februari, 2020, välkomnas gästerna till Fashion Business Days och Nordic Shoe & Bag Fair. Tillsammans skapar de en vibrerande och effektiv affärsmötesplats med ett eklektiskt utbud av varumärken där inköpare, leverantör och designer från modebranschen samlas.

Har du ett intressant varumärke eller erbjuder en tjänst som branschen behöver? Kontakta oss, just nu planerar vi för nästa säsong!

ANMÄLAN TILL FASHION BUSINESS DAYS!

ANMÄLAN TILL NORDIC SHOE & BAG FAIR!

MEDIAKIT Stockholm Fashion District

Har du frågor eller vill bolla egna idéer? Kontakta Sofia Lidgren, sofia@stockholmfashiondistrict.se.