Roudiere

Tidlösa tyger, för
alltid perfekta för morgondagens man.
Namnet Roudière är oupplösligt vävt in i herrklädernas historia.
Företaget har erbjudit snygga kläder i enlighet med den finaste franska skräddarsydda traditionen sedan 1947, och dagens plagg syftar mycket till att ge den samtida mannen en touch av superlativ elegans - med de skarpaste ögonen på framtiden.

Roudière är ett draperiföretag som inte bara producerar högkvalitativ kammad ull, flanell, bomull, sammet och polyester, utan också linjerna LXR och Carbonium, med avancerade material skapade tack vare exklusiva upptäckter och nanoteknik som kan förbättra prestanda och därmed göra mer bekväma, slitstarka och praktiska kläder.
Dessa fantastiskt unika egenskaper har också gjort Roudière till en pålitlig leverantör av uniformer för prestigefyllda flygbolag, väpnade styrkor och polisstyrkor samt ledande internationella offentliga och privata företag, både i Frankrike och därefter.

Länkar

Kontakt

Karta med pins

Mötesförfrågan Roudiere

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden