Saddler med nytt showroom i Stockholm Fashion District

Senaste varumärket att flytta till Stockholm Fashion District är svenska Saddler med sina fantastiska accessoarer i läder, så som väskor, bälten och smartphonefodral. Vi passade på att ställa dem ett par frågor:

Varmt välkomna till Stockholm Fashion District! Berätta om Saddler.
”Saddler grundades 1986 och är idag ett av de ledande accessoarföretagen i Skandinavien. Design, kvalitet och gedigen kunskap inom läder kännetecknar oss. Saddler Scandinavia designar, producerar och säljer högkvalitativa läderaccessoarer. Vi skapar accessoarkollektioner för externa varumärken inom modebranschen samt för vårt egna varumärke SDLR. I allt från hur lädret har behandlats till hur designen är gjord och sömmarna sitter, präglas våra produkter av en genuin kärlek till materialet. Det spelar ingen roll om det är en stilren plånbok, en trendig weekendbag eller ett elegant bälte. När du håller någon av våra produkter i din hand, känner du tveklöst att den bär Saddlers signum.”

Hur kommer det sig att ni valt att etablera er i Stockholm Fashion District?
”Vi valde att hyra in oss på Stockholm Fashion District då vi sökt och letat ett bra tag efter ett showroom. När vi kom i kontakt med SFD och såg lokalen vi nu hyrt så blev valet ganska lätt. Här kan vi presentera hela vårt sortiment, dvs alla våra varumärken vilket var ett önskemål från vår sida. Vi kan ta emot befintliga kunder och har lätt att bjuda in nya potentiella. Vi ser även en stor möjlighet i att nätverka med andra i huset och att kunna delta i event, föreläsningar samt att ha clinics för utvalda kunder. Vi tror att vi kan effektivisera och kvalitetsförbättra vår införsäljningsprocess i och med detta.”