Välkommen till en ny säsong!

Bästa kollega i modebranschen! För din bekvämlighet har vi samlat showroom och mässor, nya och mer etablerade modevarumärken tillsammans med massor av inspiration på ett och samma ställe – Stockholm Fashion District. Välkommen till en ny säsong den 4-9 februari!

Visste du att det har hunnit gå 10 år sedan Stockholm Shoe House invigdes? Hjälp oss att fira detta på kvällen den 7 februari! I distriktet får du också ny kunskap och inspiration från seminarier under taket för Fashion Business Academy. Se alla event och hur du gör för att osa i schemat på eventsidan som du hittar HÄR!

Registrera dig här för din gratis biljett till modeveckan i Stockholm Fashion District, 4-9 februari 2019! >>>

Hitta hit!

Gratis shuttle-buss service från Cityterminalen – Stockholm Fashion District 4-9 februari! 

När du har fyllt på inspirationsdepåerna och Linkedin-kontot med nya kontakter så kommer SFD-bussen enkelt och smidigt köra dig tillbaka till stan. Självklart har vi anpassat tidtabellen efter alla roliga event och festligheter så du inte behöver missa något!

Här hittar du tidtabellen för den kostnadsfria shuttle-service som går tur/retur Cityterminalen och Stockholm Fashion District under modeveckan den 4-9 februari.

Mer info om hur du enklast tar dig till Stockholm Fashion District hittar du HÄR!

Välkommen till Stockholm Fashion District.

Säsongens inbjudan är baserad på ett fotografi av en klänning skapad av den svenska designern Diana Orving, fotograferad av Frida Möller, Studio Emma Svensson.