Schiesser Revival

Schiesser Revival ger en homage till Schiesser Originals och erbjuder editioner som är lojala mot originalet och nästa generation. Schiesser Revival design tar till sig tidens känsla och hjälper till att skapa nya original i sin egen stil.
Schiesser står inte bara för exceptionellt hög kvalitet och trovärdighet utan också för en kultur som har en djup respekt för både människan och miljön. Alla artiklar tillverkas på ett sätt som är socialt rättvist och ekologiskt sunt enligt europeiska standarder.

Schiesser är genomsyrad av äkthet. Företaget grundades 1875 och har varit en europeisk marknadsledare i årtionden. Schiesser är stolta över att skapa autentiska plagg med stor omsorg om detaljer: styckefärgade plagg, härliga stickade ribbor på manschetter och ärmar, vintage-knappfästen - allt i hållbara tyger.

Vad karakteriserar oss? Vår passion för allt som ger vår konsument en känslomässig upplevelse.
Det som gör oss unika och ger oss en känsla av stolthet: innovation, kvalitet och hållbarhet.
Våra grundläggande principer. Sedan 1875.

Kontakt

Mötesförfrågan Schiesser Revival

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden