Sneaky Steve öppnar ny butik!

Våra vänner på Sneaky Steve, med showroom på Stockholm Shoe House, har öppnat sin andra fysiska butik i Stockholm och deras 5:e totalt. Vi hälsade på vid öppningen och möttes av en härlig fest. Precis som de andra Sneaky Steve-butikerna är inredningen industriell och med en dos av Göteborg i Stockholm. Kristian Torsson, medgrundare och ägare, berättar om sina tankar om adressen för nya butiken och om planerna på framtida butiker.

Kul att ni öppnar er andra butik i Stockholm. Varför föll valet just på Gamla Brogatan?
-Gamla Brogatan andas nostalgi. Den har ett förflutet som denimgata och lite av en modegata med anrika butiker likt Puss och Kram, Sko Uno och Hollywood. Gatan är under upprustning och man hämtar inspiration från Carnaby Street i London. Det passar vårt koncept perfekt. Vi tror på den lilla butiken med en personlig känsla och service. 

Förutom Göteborg och Stockholm planerar ni att öppna i någon annan stad?
-Vi planerar absolut för nya butiker. Vi har däremot inte alls bestämt var nästa butik dyker upp. Just nu har vi precis öppnat en ”vägg” på Åhléns City i Stockholm och på Åhléns i Nordstan i Göteborg. Vi har även skapat åtta mobila ”väggar” som vi har lånat ut till bland annat 3 Scorett-butiker. Gillar butikerna konceptet kan väggarna permanentas.