S.Oliver

s.Oliver – ett varumärke för hela familjen

Ett varumärke du alltid kan lita på: s.Oliver erbjuder alltid den perfekta lösningen när det gäller stil, kvalitet, komfort och pris. En ärlig, självsäkert snygg vän och moderådgivare med rätt idéer för varje situation.

Varumärket s.Oliver Shoes har marknadsförts över hela världen som ett licensföretag av det Detmold-baserade företaget shoe.com sedan 2005. Aktuella skokollektioner för män, kvinnor och barn som lanserar flera kollektioner per säsong i samarbete med licensgivaren, mode- och livsstilsföretaget s.Oliver.

s.Oliver förverkligar dina önskemål och presenterar mode för hela familjen, alltid med särskilt fokus på bärbarhet. Moderna stilar som uppfyller alla krav i vardagen samtidigt som de bibehåller höga modestandarder. Du kan inte gå fel med blicken från s.Oliver. En samling som alla garanterat känner sig hemma i.

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan S.Oliver

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden