Stockholmsguide från distriktets stjärnor

L&P Nierenburg är en av Sveriges största grossister inom skoindustrin. Företaget representerar flera olika varumärken både inom dam- och herrsegmentet. Thomas arbetar som säljare på L&P Nierenburg och till vardags hittar ni honom i Stockholm Shoe House på våning 3. 

Var äter man Stockholms godaste mat?
”Lätt på AG´s på Kungsholmen, går inte att hitta något bättre!”

Berätta om en perfekt lördag!
”På lördagar tycker jag om att starta morgonen med en långfrukost. En riktigt bra frukost innehåller nybakat bröd, egenpressad apelsinjuice, kokt ägg och självklart massor av kaffe! Sen är det dags för någon form av sportaktivitet. Antingen så åker jag och tittar när min dotter spelar fotboll eller så går jag och hejar på mitt favoritlag Djurgården. Nu i december är ju hockeysäsongen i full gång och det ser riktigt bra ut inför säsongen måste jag säga! Om jag har en barnfrivecka så brukar det efter lördagens sportaktivitet vara dags att möta upp ett gäng vänner för en kväll på stan. Ett tips om man gillar 80-tals musik är verkligen att gå till Café Operas klubbkoncept (dock på fredagar, men riktigt kul) Soul Train. Annars så brukar det bli ett besök på klassiska ställena runt Stureplan, så som Brillo och Riche.”

Vilken är din paradrätt? 
”En riktigt krämig och god kycklingpasta. I den har jag förutom kyckling också bacon, crème fraiche, kycklingfond, grädde, vitlök, och goda kryddor. Det är också viktigt med rätt sorts pasta. Jag använder alltid färsk pasta.”

Vart finns Stockholms bästa shopping?
”För mig är det viktigt med bra och enkel parkering så att jag snabbt och lätt kan ta mig dit, men framför allt hem. Så Täby Centrum är ett bra alternativ och det är ganska nybyggt och fräscht! Sen är Mall of Scandinavia också bra!”

Vilken är din bästa vinteraktivitet i Stockholm?
”Under vintern, eller egentligen året runt, tycker jag om att gå på olika sportevenemang. Det finns mycket roligt att titta på i Stockholm t.ex. bandy och handboll, men just nu under vintern så följer jag slaviskt Djurgårdens matcher i SHL.”

När du hör den här låten kan du inte sitta still!
”Jag är egentligen en allätare, men tycker mycket om rockmusik och en favorit är AC/DC.”