Stockholms Guide från distriktets stjärnor

Denna veckas Stockholms Guide kommer från Linda Andreasson som arbetar som säljare på Wacoal som företräder underklädesvarumärken som Wacoal, Freya, elomi och Goddess. Till vardag hittar du Linda på plan 9 i Stockholm Showroom men på när hon inte är på plats i distriktet så gillar hon att vara ute i naturen, laga pasta och lyssna på läskiga podcast!

Var i Stockholms handlar du dina fina kläder?
”Min favoritbutik är Sthlm blvd som ligger i Nacka Forum. Det är en superfin butik med engagerad personal vilket gör att jag sällan lämnar butiken tomhänt!”

Var äter man Stockholms godaste mat?
”På restaurangen Fandado. Här kan man äta goda tapasrätter med influenser från det asiatiska köket blandat med traditionell husmanskost.”

Hur njuter man bäst av våren i Stockholm?
”Jag älskar naturreservat och våren är en fantastisk tid att besöka något av Stockholms  fina naturområden. Ett naturreservat som jag gillar är Hellasgården. Här kan man börja med att ta en promenad runt sjön för att sen grilla korv och värma sig framför de stora kolgrillarna.”

Vad lyssnar du på för musik?
”Jag har ingen speciell favoritartist eller musikstil utan när jag lyssnar på musik så lyssnar jag ofta på P3. De har ett program som heter P3 Osignat där de spelar ny musik och det tycker jag är roligt att lyssna på!”

Vad är ditt bästa tips när man ska köra bil länge?
”Att lyssna på en bra poddcast! Jag lyssnar alltid på poddar när jag kör bil och mina favoriter är Spöktimman och P3 Dokumentär. ”

Beskriv en perfekt lördag!
”På en perfekt lördag vaknar jag upp till en helt oplanerad dag. Efter en lugn morgon så gör vi det vi känner för, kanske går vi och bowlar eller tar en promenad i skogen. Förra lördagen var en riktigt drömlördag, då åkte vi först skridskor hela familjen och sen fikade vi i vinter/vårsolen!”

Vilken är din paradrätt?
Pasta Pesto, en enkel men väldigt god rätt som alltid går hem! För att lyckas med en riktigt god Pasta Pesto är bra råvaror a och o. Till att börja med är det viktigt att man har en god färsk pasta och när man gör peston så ska man varken snåla på parmesanosten eller de färska kryddorna. Sen får man inte glömma det viktigaste (och godaste) av allt – massa god mozzarella på toppen!”