Stockholmsguide från distriktets stjärnor

Veckans Stockholmsguide kommer från Elin Johansson som arbetar på företaget Damella vilka har sitt showroom på våning 9 i Stockholm Showroom. Damella är ett av norra Europas största tillverkare av damunderkläder, sovplagg och bad– och morgonrockar. Elins guide är fylld med tips på uteserveringar med goda drinkar, italienska restauranger och avslutningsvis rekommenderar hon en sport som garanterat passar alla!

 Var i Stockholm finns den bästa shoppingen?
”Jag gillar att blanda budget och lyx och shoppar både på H&M och på NK. Min favoritbutik är Ralph Lauren butiken på NK. Här hittar man deras klädlinje Polo Ralph Lauren som är lite mer avslappnad och bohemisk än deras andra mer traditionella och stilrena linjer.”

Berätta om en perfekt lördag!
”Jag börjar lördagen med en långfrukost framför Nyhetsmorgon. Efter en promenad längs Hornsbergs Strand åker jag in till stan för att titta i butiker och äta lunch. Dagen avslutas hemma med en god middag, sällskapsspel och mina bästa vänner.”

Var äter man Stockholms godaste mat?
”Jag gillar verkligen pasta, så Eataly och UN POCO är två av mina favoriter. Ett annat tips är restaurangen Piren som ligger vid Hornbergs Strand. Ett riktigt favoritställe när det kommer till goda drinkar och kvällssol!”

 Vilken är din paradrätt?
”Tacos! Det är min absoluta favoriträtt som passar både till vardag och till fest. Jag är ganska traditionell i mina tillbehör, men avokado måste alltid finnas med.”

Hur spenderar du helst en vårdag i Stockholm?
”Jag äter en god lunch på en solig uteservering med en kompis.”

När du hör den här låten kan du inte sitta still?
”Allt med Gyllene Tider! Det finns få saker som gör mig på så gott humör som deras musik. Jag ska se avslutningskonserten i Stockholm den 27 juli och längtar redan!”

Är det något mer du vill rekommendera?
”Paddeltennis! Det är verkligen en sport som passar alla. Jag var lite tveksam första gången jag testade men blev snabbt helt frälst och nu spelar jag minst en gång i veckan. Borde vi inte ha en paddelturnering här i Stockholm Fashion District?”