Stockholmsguide från distriktets stjärnor

Denna veckas Stockholmsguide kommer från ingen mindre än Gunilla Huhle som arbetar på det danska modevarumärket InWear. InWear är en del av DK Company koncernen och när hon inte är ute och reser så sitter Gunilla tillsammans med resten av DK-koncernen på plan 5 i Stockholm Showroom. I sin guide bjuder Gunilla på sitt bästa smultronställe när det kommer till shopping, tipsar om sitt favoritställe när det är dags för AW och andra mysiga sommaraktiviteter.

Var i Stockholm shoppar du helst dina kläder?
”Jag har turen att jobba med ett varumärke som jag mer än gärna bär, så det blir helt klart mycket InWear kläder. När jag är på jakt efter andra märken så tycker jag att Åhléns City har ett bra utbud. Annars tycker jag man kan ta sig utanför city för där finns det många fina butiker, som Mix It, Katarina&Vänner och Phebe för att nämna några.

Vilken är din favoritrestaurang i Stockholm? ”Det finns ju många bra, men Balzac på Odengatan är helt klart en favorit. Här kan man äta Stockholms godaste råbiff och de har också en väldigt härlig AW på fredagar. Ett annat tips är frukostresturangen Pom och Flora. Här kan man äta frukostmat hela dagen, och för en person som jag som tycker att frukost är det bästa målet på dagen är detta ett drömkoncept.”

Vilken är ditt bästa tips på sommaraktivitet i Stockholm?
”Det är att ta en färja ut till Fjäderholmarna. Båten går från Strandvägen och efter bara 30 minuter är man framme på denna fantastiska ö. Här är det skön stämning, god mat och bra bad – allt man behöver en solig sommardag!” Eller gå och äta Löjromspizza på Taverna Brillo!”

 Beskriv en perfekt lördag.
”Då börjar jag dagen på Pom och Flora där jag äter en god gröt. Sedan tar vi en härlig promenad i stan kollar i lite butiker och myser runt innan det är dags att inta soffläge och 100% mysfeeling framför en bra serie.”

 Vilken är din paradrätt?
”Vanlig hederlig tacos är det godaste jag vet och det är extremt svårt att misslyckas med! Min tacos innehåller inga konstigheter, utan tacos gjord på köttfärs med Santa Marias kryddmix ost, mango och orimligt mycket jalapeños är allt jag behöver!”

När du hör den här låten kan du inte sitta still.
”Åh då har jag två favoriter. Den första är Ain´t Nobody med Chaka Khan och den andra är Outstanding med Gap Band.”