Stockholmsguide från distriktets vänner

Christopher Insulander är stylisten bakom visningen Survival signerad Stockholm Fashion District. Här är hans Stockholmsguide! 

Hej Christopher Insulander, vilken är Stockholms bästa plats för ett affärsmöte?
“Jag brukar alltid be om att få träffa folk på deras hemmaplan, dvs att de får bestämma. Det är ett enkelt sätt för den andra parten att känna sig bekväm. Annars brukar jag föredra så avskilda och diskreta ställen som möjligt då jag mycket hellre vill kunna prata ostört än att vara på “rätt” ställe.”

Favoritrestaurang eller bar?
“Barbro, Minh Mat och Sun De Vich och Central Bar på Folkungagatan!”

Stockholms bästa promenadstråk eller löparsträcka?
“Löparsträckan från sängen till Systemet en lördag strax innan 15 är både uppfriskande och utmanande, det finns flera olika banor att välja på i Stockholm. I övrigt så springer jag inte så mycket om det inte är till perrong 10 på T-centralen.”

Var får du den bästa shoppingupplevelsen?
“Jag köper sällan kläder till mig själv, men när jag väl ska utöka garderoben gör jag det hos Emelie Janrell för kostymer och Diana Orving för diverse mönstrade knytblusar, båda har ateljé på Östgötagatan 37. Jag köper smycken av Yasar Aydin på Jus och skor på Sko Uno!”

Vad gör du helst när du är ledig?
“Det absolut roligaste HANDS DOWN som finns att göra i Stockholm på en ledig söndag är hårdrockskaraoken på Anchor Bar på Sveavägen. Utöver det så är en annan favoritsysselsättning att gå till Brandstationen och kolla på lampor och smycken jag aldrig kommer att ha råd med, eller till Stockholm Fotoantikvariat! Annars går jag gärna på bio ensam på Rigoletto (reclaim ensambio!)”