Sufraco House of Fine Brands

På Sufraco House of Fine Brands är vår vision att ge våra kunder en guldkant i vardagen.
Det finns många vardagliga sysslor som har med hygien, skönhet och rengöring att göra. Vi tycker att det är roligare och känns mer meningsfullt om vi kan utföra sysslorna med vackra, effektiva, praktiska och bra produkter och accessoarer. Dessutom med ett gott samvete.

Ända sedan starten 1998 har vi med stor medvetenhet om människor och miljö valt ut och via våra återförsäljare distribuerat produkter inom skönhet och livsstil och gjort dem tillgängliga på den skandinaviska marknaden.
När vi väljer ett varumärke till vårt sortiment lägger vi alltid stor vikt vid att företaget tar ansvar för människorna de jobbar med, sin produktion avseende miljön samt valet av råvaror. Vi värdesätter extra högt att de har en historia att berätta och att de har en ärlig värdegrund som överensstämmer med vår egen.

Vi jobbar aktivt och målmedvetet för att göra våra varumärken synliga bland annat i press och sociala medier för att skapa en medvetenhet och sug efter våra varumärken och produkter. Vi är alltid tillgängliga för våra återförsäljare och med huvudkontor och lager i södra Sverige samt professionella säljteam i Sverige, Danmark och Norge kan vi ge dig den bästa möjliga kundservis. Det gör att du i din tur kan koncentrera dig på att göra ett bra jobb som återförsäljare av våra varumärken.

Våra varumärken: Compagnie de Provence, Tadé Pays du Levant, Andrée Jardin, @Home, Kliin.

Hållbarhetsmål

Sociala medier

Kontakt

Mötesförfrågan Sufraco House of Fine Brands

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden