Sveriges Textilhandlare

Vi är en förening av företag som bedriver detaljhandel med textila varor i butik, online eller både och. Tillsammans har vi arbetat för ökad lönsamhet och konkurrenskraft sedan 1895.

Sveriges Textilhandlare har en historia som sträcker sig två århundraden tillbaka i tiden. Det innebär att vi varit med om såväl industrialiseringen som digitaliseringen och mycket där emellan. Vi är och har alltid varit en ideell förening som representerar våra medlemmars kommersiella intressen och de utmaningar de ställs inför. Vissa av våra medlemmar har en lokal prägel, andra bygger kedjor eller verkar primärt online. Men gemensamt för både oss och våra medlemmar är att vi alla brinner för handel med textilier – inom områden som kläder, skor, sport eller inredning. Och att vi tillsammans kan förbättra förutsättningarna för våra verksamheter med de utmaningar och möjligheter som vi möts av, oavsett vilken tid vi befinner oss i.

Varmt välkommen till Sveriges Textilhandlare.

För att veta mer, klicka här!

Kontakt

Mötesförfrågan Sveriges Textilhandlare

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden