Tips! Denim Première Vision – ett denimevent med kultur och mode

Varje säsong erbjuder Denim Premiere Vision dig ett nytt perspektiv på den snabba denimmarknaden från en ny plats. Den 5-6 december bjuder de in denimentusiaster till det notoriskt aktuella Shoreditch-området i London för de absolut senaste tendenserna inför vår/sommar 2020.

Från fiberproducenter till tillverkare av färdiga plagg, denimväverier, tvätterier, bearbetare och tillbehörstillverkare – du hittar hela försörjningskedjan inom denim på ett och samma ställe. Missa inte att ta del av följande:

Inspiration inför vår/sommar 20

Utveckla din kollektion för vår/sommar 20, känn på säsongens nyaste tyger i trendområdet och unna dig tid till modeseminarierna, lyssna till ett samtal med Marques’Almeida och bli lite mer ”hands-on” under en workshop om denim.

Utforska ansvarsfulla produktionsmetoder

Denim Première Vision lyfter fram hållbara produktionsinitiativ från deras utställare. Denim PVs Smart Creation Area erbjuder ett bibliotek av hållbara textiler, bearbetningar och tillbehör samt en garderob av ansvarsfullt producerade kläder av världsledande denimmärken. Smart Talks har bjudit in över 20 ledande idé- och produktutvecklare för att diskutera de senaste miljöanpassade tillverkningsmetoderna inom denim som sträcker sig över hela försörjningskedjan.

Sugs med i Denim Première Vision London experience

På kvällen bjuds du in till att fira allt som är indigo på Brick Lane! Kom förbi på en drink och ta med dig dina kollegor och vänner till the Denim Party under Denim Première Visions första kväll. Upptäck Denim PV-distriktet i Shoreditch mellan den 2-9 december med speciallager, utställningar och rabatter för dem med pass till Denim PV, plus kvällshopping och konsthändelser på torsdagen.

Join the denim community!
5-6 december 2018
The Old Truman Brewery, London

Kolla in programmet >>>