Laddar Evenemang

VÄLKOMMEN TILL EN NY SÄSONG!

FASHION WEEK TRADE
10-15 AUGUSTI 2020

STOCKHOLM SHOWROOM & STOCKHOLM SHOE HOUSE
MED GÄSTANDE VARUMÄRKEN.

TILL REGISTRERINGEN >>>

PROGRAM

Denna säsong presenterar Stockholm Fashion District ett program som du är välkommen att delta i både digitalt och på plats i distriktet. Se det detaljerade programmet och osa när du registrerar dig!

Vi fortsätter att utforska framtidens butik och undersöker hur butikspersonalens roll möter stylistens och dennes kunskap kring kläder och kurerade garderober. Butikspersonal och inköpare blir den viktiga länken till hur konsumenten skapar en kurerad garderob av älskade plagg, väskor, skor och accessoarer med en blandning av nytt, vintage och re:design samt de nödvändiga basplaggen. Som exempel ser vi butiker som visar omtanke om kunden genom att hjälpa till med urval, styling och att föreslå plagg som passar med annat som kunden köpt tidigare säsonger.

Dessa annorlunda tider innebär att vår bransch står inför sin kanske största utmaning hittills när vi ska återhämta oss efter Coronapandemin. Tillsammans undersöker vi hur modebranschen ser ut efter och vilka digitala nyheter kunden redan har tagit till sitt hjärta och vad som kommer härnäst?

VÄLKOMMEN ATT DELTA!

Läs mer om hur vi tillsammans tar ansvar för varandras hälsa och välbefinnande här!

TILL REGISTRERINGEN >>>