TRADE PARTNERS SWEDEN

Trade Partners Sweden är grundare av och driver Stockholm Fashion District för modeindustrin i Sverige. Det här är ett konkret exempel på hur vi arbetar affärsnära för att förbättra vardagen för företag. Affärsklustret Stockholm Fashion District är en unik och innovativ affärsmötesplats för modeindustrin i Sverige och internationellt. Distriktet besöks årligen av designers, e-tail, retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeentusiaster.

Association of Trade Partners Sweden är ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland våra medlemmar finns agenter, distributörer, importörer eller leverantörer som är verksamma inom en rad olika branscher. Till exempel mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin. Som medlem får du tillgång till många förmåner som bland annat juridisk rådgivning, förmånliga priser och hjälp av våra experter inom försäkringar och logistik och rabatterade priser på våra mässor och event.

Vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Vi är den partner som många företag saknar och behöver för att deras verksamheter ska utvecklas och bli framgångsrika.

Läs mer om Trade Partners Swedens medlemskap och ansök via knappen nedan.