Stockholm Shoe House

Sneakers-älskare behöver ibland en dressad sko och den som går i klackar går ibland i skogen! Oavsett om du letar efter något unikt eller vill se nyheterna hos de mest välkända varumärkena har du kommit rätt. Dam, herr, barnskor, sport eller outdoor. Titta på de nya modellerna och färgerna i lugn och ro, stäm av vad som fungerat bäst för andra med din leverantör och kollegor i branschen, kanske kan ett nytt segment eller en favorit med nya detaljer vara det kunden längtar efter utan att veta om det?

Öppet för bokade möten hela året. Receptionen har öppet måndag-fredag mellan kl. 9.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00).

Nästa event:
Inköpsdagar 8-9 december, 2020!

Besöksadress: Stockholm Shoe House, Cylindervägen 20, Nacka strand - part of Stockholm Fashion District Kontakt: Amanda Heldring amanda@stockholmfashiondistrict.se

Stockholm Shoe House består av tre våningsplan med svenska och internationella varumärken inom skor. Det är också hjärtat av den svenska skobranschen och värd till varierande event för inköpare, butiksägare och deras team, skoproducenter och deras handelspartners. Stockholm Shoe House har vuxit organiskt och sedan grundandet 2009 byggts ut i fem etapper för att ge utrymme till starka representanter från Sverige och världen. Välkommen till 4200 kvadratmeter och 56 showroom som är öppna året runt vid bokade möten och event.

Intresserad av ett showroom i Stockholm Fashion District?
Klicka på denna länk och fyll i formuläret.

Partners

Varumärken