Bli partner till Stockholm Fashion District

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Tack till våra fantastiska partners!

Vi är inget utan engagemanget och stödet från våra partners. Tillsammans arbetar vi för att stötta och utveckla modeindustrins digitala och fysiska affärsmötesplats Stockholm Fashion District.

Bilia, BMW & MINI

Bilia är auktoriserade experter på BMW och MINI. De hjälper dig att hitta den bil som passar dig och dina behov bäst. Din drömbil. Kom in för att se hela deras utbud av nya eller begagnad BMW eller MINI, tjänstebilar, hybrid- och elbilar, privatleasing, företagsleasing och aktuella kampanjer.

För dig som vill göra ett miljömedvetet val kan deras el- och hybridbils-experter guida dig rätt bland BMW:s och MINI:s breda utbud. Deras anläggningar är dessutom certifierade för service av laddbara bilar.

I Stockholm Fashion District finns Bilia med oss, bland annat erbjuder de VIP-service till våra besökare under Fashion Week Trade.

Biliagroup.se

Nobis Hospitality Group

En Stockholmsbaserad familj av förstklassiga hotell, restauranger, barer, klubbar, konferens och mötesplatser för högtid och fest.

Nobis Hotel Stockholm, Blique by Nobis, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara Hotel, Nobis Hotel Copenhagen, Stallmästaregården samt Hotel J beläget 5 minuters promenad från Stockholm Fashion District i Nacka strand och med utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården.

Nobis.se

Stockholm – The capital of Scandinavia

Stockholm Business Region är ett helägt bolag till Stockholms stad och del av Stockholms Stadshus AB.

Bolaget är tillsammans med sina två dotterbolag; Visit Stockholm och Invest Stockholm, ansvarig för att marknadsföra och utveckla Stockholm som etablerings- och turistdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia.

Stockholm Business Region har ett nära samarbete med näringsliv, akademi och andra institutioner samt organisationer, kommuner och myndigheter.

Stockholmbusinessregion.com

Nacka Kommun

I Nacka Kommun är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Nacka kommun, med kommundelarna Boo, Fisksätra, Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta, är Stockholms läns tredje största kommun. I Nacka bor omkring 100 000 personer och antalet ökar stadigt.

Nacka.se

Touchtech

Vi är den strategiska teknologipartnern för globala varumärken och återförsäljare med mål att utveckla framtida kundresor inom B2B-försäljning och butiker.

Touchtech.com

Swedish Fashion Council

Swedish Fashion Council syfte är att främja och stärka svenskt mode i Sverige och internationellt.

Swedish Fashion Council grundades 1979 med syfte att främja, utbilda, inspirera och digitalisera den svenska modebranschen för att bli konkurrenskraftig och hållbar inom alla områden samt positionera svenskt mode internationellt. Detta görs genom att initiera och aktivt delta i innovativa forskningsprojekt, utbildningar och skapa plattformar för internationella relationer samt driva olika aktiviteter.

Swedishfashioncouncil.se