Promise

Promise är ett designervarumärke för underkläder, född i Barcelona 1988.
Vi erbjuder den typ av högkvalitativa lingerie, badkläder, underkläder och nattkläder som varje kvinna kan känna sig bekväm, elegant och avslappnad i.
Kollektionerna är designade med fokus på utmärkt passform och är kreativa, distinkta och varierade - för alla kvinnor, för alla situationer.
Roser Samon, varumärkets designer: "All den uppmärksamhet, omsorg och professionalism som vi lägger ner i varje steg i processen för kreation, produktion och försäljning är grunden för att styra oss genom alla dessa år. Men det är framför allt vår kallelse att glädja kvinnor och vår kärlek till mode som inspirerar oss varje dag och motivera oss att fortsätta arbeta med outtröttlighet."
Våra styrkor:
- Design av Roser Samon, designad i Barcelona.
- Vänligt familjeföretag, nära kontakt
- En perfekt stil för varje tillfälle, evenemang eller säsong.
Det som gör oss annorlunda:
- Pris: Till skillnad från många konkurrenter erbjuder PROMISE mode av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, utan att kompromissa med kvaliteten.
- Passform: Tack vare vår erfarenhet på över 30 år förstår vi den kvinnliga formen. Därför ger våra passformer, mönster och modeller extraordinär komfort - och alltid är trendiga.

Sociala medier

Länkar

Kontakt

Mötesförfrågan Promise

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden