Aery

Aery Living
Dofter för hemmet som gör planeten lite bättre.
Aery Living är från Storbritannien och har en genomtänkt samling hemdofter som är bra för dig och bättre för planeten. Aery Living använder 100 % veganskt, växtbaserad sojavax i alla sina ljus, naturliga strån, eteriska oljor och doftoljor av högsta kvalitet i alla sina produkter.

Produkter inom hudvård med samma härliga dofter finns också i sortimentet!

Upptäck din favoritdoft som är perfekt för alla rum. Oavsett om du vill tända ett ljus, använda rumspray för en omedelbar humörhöjning eller om du är ute efter de långvariga dofterna genom att använda Aery’s doftstickor. Aery har det du behöver. Alla produkter är veganska och inte testade på djur, cruelty-free!

Över 35 000 träd är planterade! Aery har ett partnerskap med organisationen Ecology, för att minska klimatpåverkan.
Se kollektionerna Fernweh och Botanical.

Doftljus från Aery Fernweh
Lyxiga doftljus för de mer designmedvetna interiörerna. Inspirerade av resor och äventyr till platser långt bort. Små lerkrukor och matchande lock i neutrala toner. Finns i flera olika dofter. 100 % vegansk soja vax. Tips-återanvänd krukan till plantor eller blommor.

Doftstickor från Aery Fernweh
De stilrena lerkrukorna kommer med en separat glasflaska för att dekantera Fernwehs dofter i. 200 ml växtbaserad diffuser – Naturliga strån – varar upp till 4 månader – 8 dofter Inspirerad av resor och äventyr till platser långt borta.

Refiller finns! i ny ECO-förpackning

Aery Roomspray
Omedelbar doftsättning för vilket rum som helst! Fyll ditt hem med underbar lätt doft… Spraya dessa dofter direkt på dina kuddar, lakan eller gardiner och få en direkt höjning av god och avslappnade stämning! Perfekt för en uppfräschning innan gästerna kommer, efter matlagning eller en våt promenad med hunden. Vilken doft skulle du välja?

Länkar

Mötesförfrågan Aery

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden