Italienska skovarumärken söker agent i Sverige/Norra Europa

Italienska premiumskovarumärkena Donna Soft och MOT-Clè vill expandera i norra Europa – söker agent/säljare och kontakt med återförsäljare

 

Om företagen

Företaget Donna Soft grundades i början av 1980-talet i ett välkänt tillverkningsdistrikt i centrala Italien. Våra skor tillverkas lokalt: vi letar efter material som ger bästa kvalitet till rätt pris och har följt den italienska hantverkstraditionen i över 40 år. För att tillgodose våra kunders önskemål och behov följer vi internationella trender, men lägger också stor vikt vid välbefinnande.

Donna Soft är vårt varumärke designat för vuxna och sofistikerade kvinnor (45+) som söker distinktion och komfort. Säsong efter säsong är Donna Softs kollektioner synonyma med elegans, stilrenhet och tidlös stil, samt hög komfort tack vare det mjuka lädret och perfekta former som skonsamt följer foten under promenader.

MOT-Clè, å andra sidan, är ett mer levande, färgstarkt och fantasifullt varumärke med modern charm. Kollektionerna är designade för en dynamisk och modemedveten målgrupp av unga kvinnor (30+). MOT-Clè skor är perfekta både för jobbmöten och fritidsevenemang.


Jobbeskrivning

Vi söker en försäljare för distribution av vår skokollektion i Sverige. Vi hoppas hitta en agent med erfarenhet från en liknande position inom modesektorn, som effektivt kan kommunicera våra varumärkens värden, framhäva att vi är ett 100 % italienskt företag och öka varumärkeskännedomen i norra Europa.


Ansvarsområden

  • Att välja rätt kollektion/trender för den svenska marknadens behov
  • Att hitta och attrahera nya kunder
  • Kundmöten, presentation av kollektioner, orderhantering, uppföljning
  • Daglig kontakt och försäljning till kunder via telefon, e-post eller online-möten
  • Fokus på försäljnings- och tillväxtmål
  • Regelbunden rapportering och analys

 

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan (på engelska):
Kontakt: INFO@DONNASOFT.COM

Hemsidor:
https://www.donnasoft.com/en/campaign-ss/
https://www.mot-cle.it/en/campaign-ss/