Burlington

Love It Agency representerar stolt BURLINGTON i Sverige, och erbjuder ett bra urval av högkvalitativa varumärken sedan 2019.

BURLINGTON grundades 1923 i England men har varit en del av Falke sedan 2008. Burlington kan lätt kännas igen på deras klassiska argylemönster. Diamanten med en överlagd check, är djupt rotad i brittisk historia. Redan på 1700-talet var den känd som en symbol för tillhörighet till de skotska klanerna. Individualiteten och djärvheten i denna stil är ett uttryck för en exklusiv livsstil, som har visat sig populär över hela världen; något som fortsätter än i dag. På så sätt får den brittiska stilen en internationell tolkning, och traditionen får ett lekfullt engagemang.

BURLINGTON står för moderna livsstilsprodukter, det kreativa mönstret, variationen och intensiteten i färgerna speglar deras moderna livsstilsprodukter, vilket möjliggör skapandet av ett modestatement och en oförglömlig look.

Högkvalitativa material används i FALKE-fabrikerna i Europa för att skapa den klassiska BURLINGTON-strumpan. Alla BURLINGTON-plagg bär OEKO-tex standard 100-certifiering, vilket innebär att produkterna är miljövänliga, allergitestade och helt fria från farliga kemikalier. BURLINGTON breddar och utvecklar ständigt sina strumpor för att ligga i framkant.

Sociala medier

Länkar

Mötesförfrågan Burlington

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden