byEloise

byEloise grundades i London 2014. Allt började med sökandet efter en hårsnodd som både skulle se och kännas bra och som skulle hålla länge. Vi kunde inte hitta det! Det var då vi utvecklade våra Bangle Bands och vi är ganska nöjda med resultatet. För oss handlar det om att skapa något som inte bara är nödvändigt utan som folk faktiskt verkligen gillar.

Glöm de tunna hårsnoddarna som går sönder eller tappar sin elasticitet, våra hårsnoddar håller även det tjockaste håret på plats (för att inte tala om att de håller mycket längre). Våra bangle bands är inte bara hårsnoddar, utan ser vackra ut både i håret och runt handleden.

Vi har en mission att förvandla en vardaglig nödvändighet till en modeaccessoar. I ditt hår eller runt handleden, byEloise bangle bands är gjorda för att lysa vid varje tillfälle.

Med kärlek,

byEloise

Sociala medier

Länkar

Tillbaka till varumärken

Karta med pins

Mötesförfrågan byEloise

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden
Stäng