CapaBunga

Har du testat att lägga en öppen flaska med en kork eller propp snett eller på sidan och återvänt till att vinet läcker överallt?
Är du trött på att försöka trycka ien kork i din vinflaska efter att ha hällt upp ett glas och det passar inte eftersom korken har expanderat?
Vi förstår din frustration! Så vi uppfann CapaBunga® för att lösa problemet!

CapaBunga är ett återanvändbart silikonlock som återförsluter en flaska vin efter att du tagit bort korken. Den är gjord för att likna propparna som används för att täta fat under vintillverkning. När du väl har tagit bort korken och åter försluter flaskan med en CapaBunga® är den vätsketät och den öppna flaskan kan vila på sidan eller till och med upp och ner utan att läcka. Inget mer att klämma tillbaka korken i flaskan, inga fler öppna flaskor som läcker överallt i ditt kylskåp, inte längre att arrangera om kylen för att passa en öppen flaska.

Mötesförfrågan CapaBunga

I formuläret kan du fylla i ett önskat datum för möte och en hälsning. Kom ihåg att skriva i din mailadress korrekt för att bekräftelsen ska nå dig. Endast bekräftade mötesförfrågningar gäller.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Hidden